J.P. Riedelstraat 3, Winschoten
helpdesk@cidautomatisering.nl
+31 (0) 597 - 432 014

VoIP Telefonie

Een uitstekende telefonie-oplossing voor uw organisatie waarbij u niet hoeft te investeren in een kostbare telefooncentrale. Vraag nu een offerte aan

Optimale bereikbaarheid

In ons online beheersportaal maken we uw bedrijf optimaal bereikbaar. Met vele handige functies als meldingen en openingstijden hoef je geen telefoontje van een potentiële relatie meer te missen.


Zeer betrouwbaar

Telefonie van CID Automatisering B.V. schaalt altijd mee met de grootte van uw organisatie. Onze servers zijn van de hoogste kwaliteit en worden continu gemonitord, zodat ze maximale uptime hebben.


Voordelig

Wij hanteren scherpe tarieven zodat u direct kunt besparen ten opzichte van uw huidige provider. Tevens is het niet nodig om een kostbare telefooncentrale aan te schaffen. U kunt tevens gratis onze app downloaden voor Apple of Android. Het is mogelijk om met het vaste telefoonnummer te bellen vanaf uw smartphone.

VoIP Telefonie

CID Automatisering B.V. levert al jaren vaste telefonie voor bedrijven.
De VoIP oplossing van CID Automatisering B.V. is zeer betrouwbaar en u hoeft tevens niet te investeren in een kostbare telefooncentrale.

Een nieuwe medewerker, een extra melding of het instellen van een keuzemenu: binnen een paar minuten is het geregeld. Hoge telecomfacturen en langlopende contracten zijn verleden tijd. U betaalt bij ons per maand en belt gegarandeerd goedkoper dan via uw huidige provider. Je hebt als ondernemer alles zelf onder controle én krijgt uitstekende support. Dat is pas vrijheid.

Wil u ook besparen op uw huidige vaste telefonie? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen