Document Solutions

CID Automatisering heeft een jarenlange ervaring met print- en scanoplossingen met een focus op de producten van HP.
CID Automatisering biedt print- en scanoplossingen als onafhankelijke full service dienstverlener voor kopieer-, print- en scanapparatuur. Wij leveren o.a. merken als HP, Brother, Canon, Lexmark, Samsung en diverse andere merken.
CID Automatisering adviseert u, aan de hand van uw wensen, graag de meest gunstige oplossing voor uw onderneming.

Met het apparatuur die wij u aanbieden, bent u verzekerd van een voordelige en gebruiksvriendelijke machine. De multifunctionele printer (MFP) wordt steeds meer gebruikt als input device, welke gekoppeld wordt aan document management, workflow, ERP & CRM applicaties. Een naadloze communicatie tussen deze netwerkapplicaties en uw MFP stelt u in staat om veel efficiënter en sneller te werken.

Refurbished
Wanneer u kiest voor een refurbished machine van CID Automatisering kiest u voor de beste kwaliteit tegen de laagste prijzen. Onze refurbished machines hebben slechts een zeer klein gedeelte van de technische levensduur doorlopen en zijn, volledig gereviseerd, voorzien van de nieuwste software en hebben zeer lage tellerstanden. Doorgaans hebben wij een wisselend assortiment DEMO-machines. Hierdoor bent u verzekerd van de meest solide apparatuur tegen een fractie van de nieuwprijs.

Waarom zou u voor CID Automatisering kiezen?
- Een onafhankelijk advies.
- Zowel koop- als lease mogelijkheden.
- Landelijke reparatieservice zowel op locatie als bij ons in de werkplaats.
- Alle contacten en contracten op één plek.
- Specifieke expertise en veel kennis van de markt.
- Partner met een totaalconcept: advies, installatie, reparaties en levering van supplies en overige benodigheden.

Wij maken geen standaard offerte, maar voeren eerst samen met u een inventarisatie uit, om de wensen binnen uw organisatie duidelijk in kaart te brengen. We bekijken uw situatie desgewenst ter plaatse en komen vervolgens met een passend advies.

Neem contact met ons op voor meer informatie omtrent de mogelijkheden.

 

sbb