J.P. Riedelstraat 3, Winschoten
helpdesk@cidautomatisering.nl
+31 (0) 597 - 432 014

Wie zijn wij?

Maak kennis met CID Automatisering B.V. en ons team. Neem nu contact met ons op

Over ons

CID Automatisering B.V. is in juli 2002 opgericht door Jos Baayens. Aanvankelijk waren wij gevestigd in Blijham.

In januari 2010 zijn wij verhuisd naar onze nieuwe, goed geoutilleerde locatie in Winschoten. Vanuit deze locatie bedienen wij onze klanten.
Onze klantenkring is breed en divers. Wij werken veel voor klanten in het MKB, onderwijs, de agrarische sector, ZZP-ers en eindgebruikers.
Onze klanten bevinden zich doorgaans in Noord-Nederland.

CID Automatisering B.V. houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwerpen, implementeren en beheren van zakelijke ICT netwerken. Wij leveren zowel standaard pakketten als maatwerkoplossingen. Tevens kunnen wij u voorzien van aanverwante producten zoals hard- en software en overige toebehoren. Daarnaast hebben we een uitstekende servicedesk die u graag ondersteunt bij het oplossen van storingen. Wij vormen dus één aanspreekpunt voor al uw ICT zaken.

Tevens bedienen wij eindgebruikers, waar wij veelal (specialistische) reparaties voor uitvoeren in onze eigen technische dienst. Ook hebben wij de beschikking over een eigen assemblage afdeling waar wij computers, servers en overige configuraties op maat assembleren.

CID Automatisering B.V. staat voor een eerlijke en persoonlijke benadering.
Wij investeren graag in de groei van kennis en relaties met oog voor de langere termijn.

Waarom CID Automatisering B.V.?

Onze garanties

Uitstekende service

Wij staan bekend om onze uitstekende service. Heeft een klant leenapparatuur nodig terwijl zijn of haar apparatuur wordt gerepareerd? Geen probleem. Wij gaan door waar anderen stoppen.

Afspraak is afspraak

We houden van openheid van zaken. Facturen met vage omschrijvingen of kleine lettertjes houden wij niet van. Wij staan voor onze producten en diensten.

Marktconforme prijzen

Een uitstekende oplossing hoeft niet duur te zijn. Wij hanteren marktconforme prijzen.

Full service concept

Laat u ontzorgen. Dankzij ons full service concept heeft u geen omkijken meer naar uw automatisering.

Bezoek op locatie

Wanneer wij de werkzaamheden niet op afstand kunnen uitvoeren, komen wij graag op locatie om de eventuele calamiteiten te verhelpen. Ook het uitvoeren van projecten voeren wij in eigen beheer uit.

Hoge kwaliteit

Onze dienstverlening is optimaal en de gekozen producten zijn speciaal per project voor de klant geselecteerd.

Nog geen klant van CID Automatisering B.V.?

Wij doorlopen met u graag de volgende stappen

Koffie en een goed gesprek

Bij een eerste kennismaking hoort een plezierig gesprek en koffie. Dat kan zowel bij ons op kantoor als bij u op locatie. We bespreken de huidige calamiteiten, wensen en gestelde eisen. Zo weten wij wat er in grote lijnen moet gebeuren. Neem vrijblijvend contact op voor een passende afspraak.

ICT scan

Vervolgens komen we langs om het huidige netwerk nader te inspecteren. CID Automatisering B.V. kan dit controleren door middel van een zogenoemde ICT scan. Het complete netwerk wordt geïnventariseerd. Naar aanleiding van een (zeer) uitgebreide checklist controleren wij belangrijke zaken. Vervolgens weten wij precies hoe het huidige netwerk is geconfigureerd.

Offerte

Wij werken een betaalbare en uitstekende oplossing voor u uit. Het voorstel wordt uitgewerkt in begrijpelijke taal, zonder lastige technische termen. Graag maken wij een afspraak om het voorstel te bespreken zodat eventuele vragen kunnen worden beantwoord. Wij bieden u de mogelijkheid om het apparatuur aan te schaffen of om te kiezen voor operational lease.

Voorstel akkoord

Wanneer het een passend voorstel betreft gaan we graag voor u aan de slag. In goed overleg maken we een projectplanning. Zo weet u exact wanneer welke werkzaamheden worden uitgevoerd. Desgewenst worden de werkzaamheden met spoed voor u uitgevoerd.

Werkzaamheden

Een van onze medewerkers start met het project. De werkzaamheden voeren wij uit volgens onze planning. Tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden zorgen wij voor zo min mogelijk onderbrekingen in het netwerk. Heeft u een vraag? Laat het de medewerker van CID Automatisering B.V. weten. Een toelichting in begrijpelijke taal is vanzelfsprekend.

Oplevering van het project

Als de werkzaamheden zijn voltooid is het project opgeleverd. Hier moet de opdrachtgever het uiteraard mee eens zijn. De medewerker geeft graag een gedetailleerde toelichting over het reeds uitgevoerde project. Het project is pas met succes uitgevoerd wanneer u tevreden bent met het eindresultaat.

Ondersteuning en beheer

Aangezien we alle gegevens van uw netwerk hebben gerapporteerd en vastgelegd hebben in ons systeem, weten we exact hoe het netwerk in elkaar zit. Op deze manier kunnen we onder andere (sneller) toekomstige storingen oplossen.