J.P. Riedelstraat 3, Winschoten
helpdesk@cidautomatisering.nl
+31 (0) 597 - 432 014

Automatisering

Al meer dan 17 jaar gespecialiseerd in systeem- en netwerkbeheer voor het MKB in Groningen, Friesland en Drenthe. Neem nu contact met ons op

Automatisering

Een goed werkend computersysteem is in bijna iedere onderneming niet meer weg te denken. Hoeveel tijd en kosten bent u zelf kwijt om te zorgen dat alles goed en snel werkt?

Een trage computer of server, de internetverbinding die wegvalt, apparatuur dat niet meer werkt of erger: een virus die uw systeem platlegt. Om te zorgen dat alles optimaal functioneert kunt u zelf tijd investeren in uw systeem of externe partners zoeken die de calamiteiten voor u oplossen. Dit zijn vaak tijdrovende en dure oplossingen.

Onze gecertificeerde systeembeheerders zorgen ervoor dat uw systeem goed en veilig functioneert. Door uw systeem 24/7 te monitoren kunnen we preventief ingrijpen zodat u zorgeloos verder kunt werken. Uw hardware wordt periodiek aan controles onderworpen om te bepalen of deze aan vervanging toe is. Tevens wordt uw software door ons bijgewerkt, indien nodig.

Omdat wij als geen ander weten dat onze klanten met veranderingen te maken hebben, kunnen wij onze dienstverlening flexibel inzetten, dus geen langdurige contracten. Het is zelfs mogelijk om per uur een systeembeheerder in te huren. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Offerte aanvragen