Over ons

CID Automatisering is in juli 2002 opgericht door Jos Baayens. Aanvankelijk waren wij gevestigd in Blijham.

In januari 2010 zijn wij verhuisd naar onze nieuwe, goed geoutilleerde locatie in Winschoten. Vanuit deze locatie bedienen wij onze klanten. Onze klantenkring is breed en divers. Wij werken veel voor klanten in het MKB, de agrarische sector, ZZP-ers en "eindgebruikers" (particulieren). De klanten bevinden zich doorgaans in Noord-Nederland.

CID houdt zich al meer dan 13 jaar bezig met het ontwerpen, implementeren en beheren van zakelijke ICT netwerken. Wij leveren zowel standaard pakketten als maatwerkoplossingen. Tevens kunnen wij u voorzien van aanverwante producten zoals hard- en software en overige toebehoren. Daarnaast hebben we een uitstekende servicedesk die u graag ondersteunt bij het oplossen van storingen. Wij vormen dus één aanspreekpunt voor al uw ICT zaken.

Tevens bedienen wij eindgebruikers, waar wij veelal (specialistische) reparaties voor uitvoeren in onze eigen technische dienst. Ook hebben wij de beschikking over een eigen assemblage afdeling waar wij computers, servers en overige configuraties op maat assembleren.

CID Automatisering staat voor een eerlijke en persoonlijke benadering. Wij investeren graag in de groei van kennis en relaties met oog voor de langere termijn.

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Wij kunnen iets voor u en uw organisatie betekenen.

 

sbb